Rodjendaonice Decija Igraonica Igraonice Rodjendaonica
Decija Igraonica Igraonica Rodjendaonica Igraonice Zvezdara Rodjendaonice Beograd
Decija Igraonica Rodjendaonice Beograd Galerija Igraonice Kontakt Rodjendaonice

RODJENDAONICA I DEČIJA IGRAONICA PARTY TIME

Savršena nova igraonica za Vaše male i velike proslave

Pravilnik

 1. Zakazivanje proslava i potvrđivanje svih sadržaja je najkasnije 3 dana pre održavanja.
 2. Nakon zakazivanja termina proslave zakupac je dužan da u roku od 2 dana ostavi avans.
 3. Ukoliko zakupac otkaže termin, uplaćeni novac se ne vraća.
 4. Dolazak na rođendan je 10 minuta pre zakazanog termina, a odlazak najkasnije 10 minuta posle završetka termina. Molimo Vas da poštujete svoj i tuđ termin proslave.
 5. Prisutnost jednog roditelja od slavljenika je tokom proslave obavezna. Dok zadnje dete iz rođendanske grupe ne napusti prostor, obavezna je prisutnost osobe koja je organizovala proslavu.
 6. Svaki roditelj ili pratilac deteta dovodi dete na sopstvenu odgovornost i duzan je da se stara o njemu za vreme zakupljenog prostora.
 7. Roditelji i pratioci deteta mogu se, pre ulaska, uveriti u preduzete mere bezbednosti dece, dozvoliti im ili ne korišćenje sadržaja u igraonici.
 8. Radi sigurnosti, pre ulaska u igraonicu, skinite deci nakit, izvadite žvakaće gume I uklonite sve ono što bi ih u igri moglo povrediti.
 9. Igraonica Party time nije odgovorna za sigurnost Vaše dece ili povrede do kojih može doći prilikom nesigurne I neprimerene upotrebe opreme, a ni za ozlede koje si deca međusobno mogu naneti.
 10. Korisnici prostora su dužni da se prema objektu, inventoru, igračkama ponašaju sa pažnjom jer se bilo koja nanesena šteta naplaćuje.
 11. Korisnici su dužni da vode računa o svojim stvarima, Party time ne snosi odgovornost za eventualni gubitak ili oštećenje istih.
 12. Deca koja nisu samostalna moraju u prostoru za igru biti sa roditeljima ili pratiocem.
 13. U igraonicu nije dozvoljeno donošenje igračaka,  unošenje pića i hrane bez saglasnosti osoblja.
 14. Video I foto materijali sa proslave mogu biti korišćeni za promotivne aktivnosti igraonice osim u slučaju izričite zabrane roditelja.
 15. Molimo Vas da proslave ne organizujete kada ste Vi ili Vaša deca bolesni.
 16. Zakazivanjem termina i uplatom se smatra da su korisnici i njihovi gosti  upoznati sa Pravilnikom I da će se pridržavati svih odredbi.

Ovaj pravilnik stupa na snagu danom objavljivanja na sajtu igraonice Party time, kao i postavkom na vidnom mestu u samoj igraonici.
                                     
                               Hvala na saradnji, Vaš  PARTY TIME.